kussenserie (5.2)

Na maanden heel hard werken zijn we afgelopen weekend een weekendje weggeweest...heerlijk! Niks gedaan. Boekjes gelezen en van het uitzicht genoten. We hadden de tent opgezet in Vaassen. Een plekje met een geweldig uitzicht over wollige weiden met meters hoge bomen, paarden in de wei en rust. Het was zo zalig. Zondag moesten we weer redeijk vroeg terug naar Amsterdam want ik ging nog helpen afbreken op Taste. Vanaf gister ben ik aan het werk voor Marcel van Doorn. We zijn nog in de opbouwfase van een spannend project. Ik zal komende dagen wat meer vertellen. Nu eerst een nieuw kussen uit serie 5.
Formaat 35-35, Stof:katoen
Voor informatie mail naar pimpelwit

styling academie Artemis

Er zijn een paar zonnige dagen in het verschiet en een overvol programma met leuke dingen om te bezoeken, beleven, proeven en inspiratie uit te halen. Om iedereen weer even te helpen herinneren...het is weer IJ-hallen a.s zondag! Dit is mijn IJ-hallen vangst vorige maand: laarsen €5, jaren'50 jurk €15, verzameling mooie knopen €1, stapel verschillende kanten stoffen €5, goude hakken €1,50....
Weekend tip:
IJ hallen zondag 28 juni op het NDSM terrein in Amsterdam Noord.
Het is ook weer de tijd dat veel academies een eindexamen expostie geven. Natuurlijk een must, zeker ook om te zien wat de nieuwe generatie weer allemaal in petto heeft. Vandaag en morgen 26 en 27 juni heeft Artemis mode en styling academie de eindexamen expositie aan de Prinsengracht in Amsterdam. Vaak heel inspirerend wat deze nieuwe lichting afgestudeerde stylisten laten zien. Nog meer fashion is te zien op de Arnhem Mode Biennale, deze heeft nog tot 6 juli een zeer uitgebreid programma waarvan o.a zondag 28 juni de Awearness Fair Fashion Event catwalkshow!

Veel plezier!

'taste' culinair event

Het is weer een afwisselende week. Veel nieuws onder de horizon. Naast het dagelijks bijhouden van pimpelwitstyling met o.a. de vaste rubrieken als creative friends en de weekend tip ben ik deze week ook druk op de werkvloer. Vandaag ga ik beginnen voor stylist Marcel van Doorn met de voorbereidingen van een modeshoot volgende week. En gister was ik aan het werk voor Yvonne Bakker. We hebben de tent gestyled voor het magazine Delicious die representatief is voor het blad op het grote culinair event Taste, wat vandaag van start gaat in het Amstelpark in Amsterdam.
(Yvonne legt de laatste hand aan de styling)
(detail beelden van de styling)
(detail beelden van de styling)

Het zag er zo leuk en sfeervol uit, met dank o.a aan IKEA voor het lenen van de leuke spullen. Menig buurman (o.a. le garage) van de omringende tenten kwam met een compliment. Misschien een idee voor een volgende event: huur een stylist in, jouw merk steekt er echt meteen met kop en schouders boven uit!

Taste van 25-28 juni in het Amstelpark in Amsterdam

creative friend (3) Brigitte Bazuin

Ik wil jullie graag voorstellen aan een nieuwe creative friend: Brigitte Bazuin. Brigitte werkt als art director en grafisch vormgever. Op dit moment vormt ze, samen met nog twee art directors een maatschap. 'Reclame mét' is gevestigd in Wormerveer. Deze maatschap is voortgekomen uit onze ontmoeting tijdens de opleiding die wij gezamenlijk volgden: Junior Academie voor Art Direction en Reclamevormgeving, aldus Brigitte.

(Links: monoprint van blaadjes. Rechts: kleurinspiratie van ecoline)

Brigitte:
In mijn vrije tijd maak ik graag ontwerpen met organische materialen, takken, schelpen, stenen. Ook werk ik met textiel, liefst op onverwachte manieren. Ik teken, schilder, fotografeer en gebruik druktechnieken zoals monoprint, linosnede en etsen. Ik word er blij van als ik deze creaties kan gebruiken in mijn werk of om mijn vrienden en familie mee te verrassen.

Opvallend aan het werk van Brigitte is het kleurgebruik. Ze werkt veel met pure, krachtige kleuren vanuit een rustige basis.

(Links: hanger mixed media. Rechts: origami decoratie)

Brigitte: Wat mij inspireert? Van niets iets maken. Anderen met mijn werk raken. Een kampvuur op het strand, een bezoek aan een museum, een ambachtelijk produkt, de prachtige vormen en structuren uit de natuur. In alles kan ik iets moois zien. Zelfs het verval van een afgevallen tulpenblad kan mij inspireren tot het nemen van een foto.

(Links: vogelhuis 'warm nest' van leger dekens. Rechts: zoenvis van leger dekens)

Ik verheug me enorm op deze zomer. We zijn net verhuisd naar een huis met tuin en ik heb mezelf de schuur al toegeëigend als atelier. Eerst lekker zelf experimenteren. Daarna wil ik mijn inspiratie graag met anderen delen door creatieve workshops te geven zoals moodboards maken en monoprint producties.

Voor contact en meer informatie over het werk van Brigitte Bazuin kijk op www.reclamemet.nl

Beeld: Brigitte Bazuin

stapelwerk gespot

Afgelopen zondag was de Sunday Midsummer Market, ben je nog geweest? Ik heb veel leuke nieuwe ontwerp labels gezien en heb met een aantal contact gezocht. Ik vind het leuk om daar de komende tijd wat aandacht aan te besteden. Ik viel natuurlijk meteen op deze leuke bouwwerkjes van ceramiek gemaakt door het ontwerpduo van Stapelwerk.
Judith en Doryne zijn de 2 meiden achter dit label. Zij werken vanuit hun atelier in 's Hertogenbosch aan deze unieke stapelwerkcreaties.
Iedere dinsdag houden ze open atelier, dus ben je in de buurt ga even langs.
Al het werk is gemerkt met het eigen label van Stapelwerk.

Beeld: Stapelwerk

viva productie (2)

Onze shopping route vervolgd zich vanaf Sissy Boy Homeland naar de Haarlemmerstraat waar we de DOTshop (Design on textile) op ons lijstje hadden staan. Deze winkel is oorspronkelijk ontstaan doordat vormgevers hun talenten en liefde voor textiele vormen koppelden, aldus de DOTshop. Een brede collectie op woongebied met mogelijkheden tot maatwerk en professioneel advies. Ik vind het een fijne winkel met bijzondere producten. Te vinden op verschillende mooie lokaties in Amsterdam.
(beeld gemaakt in de DOTshop; mooi behang en bijzondere lampen collectie)
Van de DOTshop naar de Rozengracht waar we onder andere Nolita en Wonen 2000 hebben aangedaan. In deze laatste hebben we een leuke, blauwe stoel uit een nieuwe serie van Richard Hutten op de kop getikt.
(beeld gemaakt in de DOTshop; prachtige textielen en behang)
Woensdag was ingepland voor de shoot op lokatie Zuiver. Iedereen is daar nog in volle gang om de boel strak te trekken voor de opening van volgende week...ik heb mijn hoge hakken al tevoorschijn gehaald...Tussen de electriciens en andere techneuten door zijn we de set gaan stylen terwijl de fotograaf zich bezig hield met licht en positie van de camera.
Een kleine impressie van deze dag. In week 30 zal deze productie te zien zijn in de Viva.

zonnige weekend groet!

Een zonnige weekend groet vanaf mijn balkonnetje in Amsterdam Oud-Zuid.
Fijn weekend en graag tot volgende week! Waar je dagelijks nieuwe post kunt lezen met o.a lifestyle tips, woensdag weer een nieuwe Creative Friend, vrijdag de weekend tip en vele inpirerende verhalen over het leven van een stylist. Groeten Marieke

sunday midsummer market

Lekker, het weekend staat weer voor de deur, deze keer geen adhoc spoed klussen mag ik hopen?! Maar lekker erop uit. Het fijne aan de zomer is dat er overal leuke dingen te doen zijn in het weekend. Bijvoorbeeld voor Amsterdam en omgeving of ben je toch een weekendje over dan lijkt me de Sunday Midsummer Market wel een goede zondagmiddag bestemming.
Hier bieden ontwerpers hun eigen creaties aan. Verkocht worden onder meer ontwerpen op het gebied van interieur, design, keramiek, unieke kleding, vintage, sieraden, tassen en hoeden, illustraties, betaalbare kunst, spullen voor in de tuin of balkon, kleurige kinderkadootjes, mooie biologische producten, en natuurlijk lekker eten en drinken.

Weekend tip: Zondag 21 juni van 12.00 - 18.00 uur Sunday Midsummer Market, op het Cultuurpark Westergasfabriek in Amsterdam. Kom je van buiten Amsterdam kijk even op hun site voor de beste aan rij routes en parkeer gelegenheden. Veel plezier!

Deze post is ook te lezen op I love fashion news

viva productie (1)

Deze week heb ik een hectische week. Naast een opdracht voor een particulier interieur advies, het dagelijks bijhouden van deze blog, wat ik met heel veel plezier doe! Werk ik deze week mee met styling vriendin Brechtje aan een opdracht voor de Viva met het thema 'thuisspa'. Maandag was de aftrap. Meteen opweg naar de lokatie, een waanzinnig, mooie spa genaamd Zuiver in het Amsterdamse bos. We kregen de uitgebreide rondleiding. Wauw! Het is echt onovertroffen indrukwekkend. De officiele opening is donderdag 25 juni a.s en wij zijn uitgenodigd...iiii...dresscode citychic...uhhh...even gegoogled, ja sorry hoor ik kan ook niet van alle markten thuis zijn;) Meteen door gereden naar de Viva redactie waar we de nodige beauty producten mochten lenen. Dinsdagmorgen starte mijn favoriete gedeelte...de shopping. Het wordt een beauty/living productie dus we konden helemaal los.
Nummer 1 op het lijstje was natuurlijk Sissy-Boy Homeland in Magna Plaza in Amsterdam. Het is toch een feestje om hier rond te lopen! Prachtig glaswerk afgewisseld met de mooiste stoffen en porcelein. De beelden spreken voor zich...
Mooi gedekte tafels, bedlinnen, badder heerlijkheden in de mooiste flesjes en verpakking. Dit is echt zo'n format van living/accessoires/fashion en een koffie/ lunch gedeelte samen met de prachtige styling, waar ik me helemaal in kan vinden. Ik zou ook best graag mee willen denken met het creatief brein achter dit stijlvolle concept...! Ben je nog eens in de buurt...altijd een feestje om even binnen te wandelen.

creative friend (2) Zjef van Bezouw

Ik wil jullie graag voorstellen aan een nieuwe creative friend; Zjef van Bezouw. Zjef is een waanzinnig performance artist en ontwerper. Hij werkt veel met theatrale toepassingen in installaties en werkt graag met leer voor zijn ontwerpen. Na 7 maanden is Zjef weer terug op Hollandse bodem. Hij heeft in New York gewerkt voor Mac Cosmetics en Estee Lauder campagnes en evenementen. Deze ontwerpen zullen in 2009/2010 in de winkel wereldwijd te zien zijn.
(dans produktie met rituelen rondom DOOD)
Zjef is afgestudeerd aan de rietveld academie in de richting theatre design & art direction. Begin jaren’90, tijdens zijn studie tijd zette zjef al grootste performances neer in de underground scene zoals roxy en trut. Zjef: langzamerhand raakte ik meer betrokken bij het art & design circuit en ontwikkelde installaties/performances voor verschillende musea en galeries. In de hoogtij dagen van de supperclub heeft zjef als artistic director vele performances ontwikkeld.
(links: Project Jungleflower, rechts: Swarovski crystals)
Zjef: In 2004 ging ik samenwerken met James Gager creative director van Mac Cosmetics om het kerst evenement van dat jaar te ontwerpen in samenwerking met Swarovski. Het was een groot succes en daarmee het begin van verschillende internationale opdrachten voor dit bedrijf in New York.
(links: glaasje champagne? rechts: make-up artiesten van Mac Cosmetics brengen dansend make-up aan bij dansers van het Nationaal ballet van Praag)
Zjef: Mijn passie is mijn werk, inspiratie haal ik echt overal vandaan, maar vooral door te reizen en in kontakt te komen met andere culturen/mensen. Ik stel mezelf altijd bepaalde vragen en zoek dan naar het beste beeld om dát in uit te drukken. De ene keer is dat een performance, de andere keer een outfit en soms zelfs een hele installatie...Ik werk erg intuïtief en probeer door mijn beelden te maken antwoord te krijgen op mijn fascinaties.

Net terug in Amsterdam is Zjef weer aan het werk in zijn atelier en legt de laatste hand aan een prototype van een leren, hangende stoel.

Voor meer informatie en bijzonder beeldmateriaal kijk op Zjef zijn site www.zjefworks.com!


pimpelwit presentatie boek

Creative friends is een dagje opgeschoven en zal vanaf nu een vast item op de woensdag worden! Heb jij een creatief beroep en wil je ook een post op deze blog neem dan contact met mij op.

Dit is een boek wat ik heb gemaakt om al mijn Pimpelwit handmade producten in te presenteren.
(voor en achter kant)
(detail voorkant)

Formaat 13-18 cm. Harde kaft voor en achterkant. Bekleed met stof. Eigen ontwerp applicaten. Voor informatie mail naar pimpelwit.

inspiratie opdoen (2)

Sorry er was een storing op blogger maar gelukkig is het weer opgelost. Vandaag een beetje later dan je gewend bent. Fijne dag!

Soms moet ik me wel eens zoeken waar ik deze keer mij door zal laten inspireren om weer iets moois te creeeren... Een tekst te schrijven... Een styling productie te bedenken... Een nieuwe serie kussens te ontwikkelen...Maar dan blader ik door mijn digitale foto archief en kom van alles tegen waar ik wel weer iets inspirerends in zie. Voor bijvoorbeeld een behang idee voor een interieur advies.
Stoffen en kleuren die in mijn hoofd een nieuw leven krijgen in de vorm van een kussen serie. Of prints die inspireren voor het maken van applicaten voor op een boekje.
Inspiratie tip: Leg je eigen beeldarchief aan. Zo kun je je ten alle tijden opladen met beeldmateriaal dat voor jou inspirerend werkt. Tegenwoordig heeft iedereen wel een camera functie op zijn mobiele telefoon wat het allemaal een stuk makkelijker maakt.

Morgen
is er weer een nieuwe creative friend. Ik ben benieuwd waar die zijn inspiratie vandaan haald.


marqt maar dan anders

Ik kom net van de sportschool en fietste op mijn gemakje door Amsterdam. Lekker in een zomer weekend stemming ben ik boodschappen gaan doen in de Marqt. Een biologische supermarkt op de Overtoom. Een mooie zaak met prachtige producten. Ik kreeg weer even dat heimwee gevoel naar de keren dat ik in Londen bij een vriendin op bezoek was en ze me altijd mee nam naar de Borough Market. Lekker snoepen van de schaaltjes met de meest heerlijke proeferijen van de desbetreffende kraam. Zo ook hier in de Marqt.
Goede eerlijke producten hebben niet al die poespas van drukke, niet stijlvolle prints nodig op de verpakking...Lekker verse sapjes proeven!
Enorme keuze aan producten die met zorg en aandacht zijn bereid en nog een lust voor het oog ook. De winkel heeft een prachtige simpele uitstraling die precies de goede sfeer neerzet. Geen geitewolle sokken gedoe maar stijlvol en zeer smaakvol.
Echt zo'n weekend ding om jezelf te verwennen met mooie producten van de Marqt. Fijn weekend!

(klik op het beeld om te vergroten)

100% design in de Van Nelle Fabriek

De eerste dag van 100% design in de Van Nelle Fabriek in Rotterdam ging gister van start. Wij stonden natuurlijk keurig om 11.00 uur openingstijd voor de deur! Het was wel even afzien... wat een weer ...en dan die trein ...en dan dat station in Rotterdam ...en dan dat zoeken in deze bouwput naar de bushalte...Maar wat hebben we weer genoten! Bijzondere lokatie, prachtig design, mooi ontworpen stands, lekkere lunch en de zon kwam weer tevoorschijn op onze gezichten...

Zeer leuk dit label onder de naam ontwerplabel vij5. Ontwerpen echt helemaal naar mijn hart. Modern maar met een speelse touch en een kwinkslag naar oma's tijd. Kijk nou die lampen, helemaal fantastisch!
Heel bijzonder ook deze fashion items van spaanplaat. Dat bedenk je toch niet!? Zeer innovatieve manier om de veelzijdigheid en toepasbaarheid van een product te laten zien.
Weekend tip: Absolute aanrader om een bezoekje te brengen aan 100% design. Het is nog te zien tot en met zaterdag 13 juni! Niet alleen in de Van Nelle Fabriek maar ook op meerdere lokaties in Rotterdam is van alles te bekijken op design gebied. Veel plezier!
(klik op het beeld om te vergroten)

Deze post en nog veel meer up to date fashion is ook terug te vinden op Ilovefashionnews.com

over de top met behang (7)

Het weer vandaag vraagt om sfeervolle hoekjes in je huis waar je blij van wordt!

lampen decoratie

Ik heb een paar pijn-punten in mijn huis. Een daarvan is de eettafel. Ik ben al een tijdje aan het rondkijken voor een leuke lamp boven de tafel. Uiteindelijk heb ik gekozen om er een zelfmaak project van te maken met 3 verschillende lampen op verschillende hoogten. Het is even puzzelen... maar dan heb je het wel helemaal zoals je het wil.
(voor)
Zonder lampen vraagt het echt om wat aankleding...de voorbereiding is begonnen.
(na)
Ik ben erg blij met het resultaat. Een subtiele verzameling van verschillende lampen.

Styling tip:
Heb je ook zo'n plek in je huis dat wat aandacht vraagt? Neem er vooral de tijd voor wat je precies aan je interieur wil toevoegen. Bijvoorbeeld in mijn woonkamer is heel veel kleur, daarom is het prettig om de actieve plek, hier de eettafel, een rustige sfeer te geven. Ik heb daarom gekozen voor een niet te uitbundige uitstraling van de lampen. Doordat ze alledrie verschillend zijn krijg je wel een speels effect. Dit gaat goed samen bij de rest van mijn interieur. Heb jij ook zo'n pijn-punt interieur probleem? Kijk ook eens bij de andere interieur post, wie weet doe je daar wat ideeen op. Of neem contact op via pimpelwit
(klik op het beeld om te vergroten)

creative friend (1) Remko van der Werf

Ik wil jullie graag voorstellen aan de eerste creative friend; Remko van der Werf. Remko heeft in Groningen de studie Illustratieve Vormgeving aan de kunstacademie Minerva gevolgd. Tegenwoordig is Remko werkzaam als illustrator vanaf zijn werkplek in Amsterdam.
( illustratie uit het prentenboek 'Feest voor Stef Stekel' i.o.v. Boekencentrum Mozaiek)
Remko: Ik maak illustraties voor o.a (prenten)boeken, kaarten, verpakkingen, posters en artikelen. Mijn opdrachtgevers varieren van boek en kaartuitgeverijen tot aan communicatiebureaus en tijdschriften. Wat Remko zijn werk zo uniek maakt is zijn passionele kijk naar de kleine dingen om hem heen dat je terug ziet komen in bijvoorbeeld het geven van een karaktertje aan een mier (zie beeld boven). Hij werkt ook nog veel op de ambachtelijke manier wat zijn illustraties een diepere laag mee geeft.
Remko: Ik werk zowel op de traditionele pen/kwast/verf/papier manier als op de computer. Voor mij blijft illustreren iets magisch. Naar aanleiding van de opdracht doe ik onderzoek. Zo ontstaat er een beeld in mijn hoofd en ga ik schetsen totdat ik met mijn illustratie dat beeld kan weergeven op papier. Dit blijft mij iedere keer weer een enorme voldoening geven. Alles om mij heen kan me inspireren. Het gaat dan kriebelen en het proces gaat van voor af aan weer beginnen.
(affiche i.o.v. A4 communicatiebureau voor PMA Pensioenfonds)

Voor contact en nog veel meer prachtig beeldmateriaal kijk op Remko's site www.illu.nl
(klik op het beeld om te vergroten)

nostalgische sfeer

Ik had dit weekend een enorme opruim bui en kwam deze vaasjes tegen ergens achter in de kast. Zo heerlijk retro en grootmoeders sfeer. Ik kon het niet laten en heb een paar foto's gemaakt in een decor die helemaal goed met pot en planten samen gingen... Fantastische lokatie, een gebouw uit 1929 waar de gemeenschappelijke gangen nog de originele elementen en bruinige tinten hebben...
Styling tip: Voor een nostalgisch moment zijn dit soort potten altijd wel te vinden in de kast bij oma of bij de kringloop. Vetplantjes en cactussen versterken deze sfeer.

rondje prinsengracht

Ik ben de laatste dagen een beetje met hangen en wurgen door gekomen...ja ik heb dat ook wel eens... Het is tijd voor een rondje inspiratie! Ik ben ook erg benieuwd naar volgende week waar Creative Friends op pimpelwit-styling een tipje van de sluier oplichten waar zij hun inspiratie vandaan halen! Gelukkig kan ik tot die tijd nog putten uit een enorme map die ik door de tijd heen heb aangelegd met inspirerende adresjes. Ik heb gekozen om de Prinsengracht en zijstraatjes weer eens te gaan bezoeken.
(The Frozen Fountain)
Weekend tip: De tocht begint bij The Frozen Fountain, om de hoek bij de Leidsestraat. Dit is de snoepwinkel onder de interieur design vlag. Hier kun je makkelijk een tijd vertoeven en je helemaal verlekkeren en bergen ideeen opdoen aan al het moois. Je kunt er unica of serie producten in beperkte oplage vinden van o.a Piet Hein Eek, Hella Jongerius en Marcel Wanders. Vaste meubelcollecties van o.a Vitra en Moroso enz, enz. Ook was ik zeer gefascineerd door deze ‘skin’ van het label BSXCY.
(The Frozen Fountain)
Helemaal opgeladen na deze boost is het nu tijd voor wat luchtiger materiaal. De tocht gaat door naar de 9-straatjes waar je je hart kan ophalen bij Episode op de Berenstraat. Hier kan je helemaal los in allerhande vintage fashion, boots en bags. Vaak doe ik hier veel creatieve ideeen op om te verwerken in mijn ontwerpen.
Na een welverdiende koffie break aan de overkant bij de Coffee Company wandel je zo de Wolvenstraat in waar je Laura Dols vindt aan je rechterhand. Dit is voor de hipste onder ons die een stapje verder durfen te gaan dan de H&M....! Onderweg kun je ook nog kiezen om even aan te wippen bij Marlies Dekkers, al was het alleen al voor de inrichting van de winkel, zeer fraai!
(Markante mensen genoeg in de 9-straatjes)
Veel plezier met deze van design tot fashion inspiratie dag. Ik ben benieuwd naar je reactie!? Vanaf maandag hier weer de leukste styling tips en lifestyle trends.

Deze post is ook te lezen op I love fashion news

diesel meubel lijn

Kleding merken brengen steeds meer een meubellijn op de markt. Ik kwam dit bericht tegen over Diesel. De banken en lampen van modemerk Diesel werden voor het eerst gepresenteerd op meubelvakbeurs Salone del Mobile in Milaan, die plaats vond van 22 tot en met 27 april.

Diesel kondigde al eerder aan de home-collectie uit te breiden met lampen en meubels, maar afgelopen week werden de gloednieuwe meubels dan eindelijk gepresenteerd op de meubelbeurs Salone del Mobile in Milaan. De collectie bestaat uit stoere industriële lampen, grote comfortabele plofbanken, tafels en stoelen met strakke ranke poten, geïnspireerd op muziekboxen en kastennatuurprints voor textiel. Hier en daar komt er een item in denim of met een verwassen look voorbij.

Diesel maakt de Home-collectie in samenwerking met licentiehouders. Meubelmerk Moroso is verantwoordelijk voor de meubels en lichtexpert Foscarini heeft getekend voor de lampen. Er was al een licentie voor interieurtextiel met Zucchi. Overigens is het creatieve team van Diesel nauw betrokken geweest bij de ontwerpen om het echte Diesel-gevoel te kunnen doorvoeren. De Diesel Home-collectie wordt vanaf dit najaar verkocht in interieurspeciaalzaken, warenhuizen en Diesel stores.

kussenserie (5)

Ik ben een nieuwe lijn kussens aan het ontwikkelen. Ander formaat, nieuwe uitstraling en mix van vintage en nieuwe stof.
Formaat: 35-35 cm
Bestemming de appelschuur!
Voor informatie over de kussens stuur een mailtje naar pimpelwit.

creative friends

Volgende week start ik met een nieuw onderdeel op mijn blog genaamd Creative Friends. Ik vind het leuk om andere creatieven aan mijn blog te linken met hun website, maar ik dacht het is nog leuker om ze eerst persoonlijk aan jullie voor te stellen. Er wordt wat verteld over hun achtergrond en werk, geillustreerd met beeldmateriaal. Ik ben ook benieuwd waar iedereen hun inspiratie vandaan haalt, wat ze gelukkig maakt en wat geeft iemand die drive om steeds weer nieuwe dingen te creeeren?! Om alvast een impressie te geven van de verscheidenheid aan creatieven heb ik een paar beelden voor je uitgezocht.

Voor vragen en/of wil je ook anderen met je werk inspireren? Stuur een mailtje naar pimpelwit.nl

(klik op het beeld om te vergroten)

impressie

Wat een fantastisch weekend, het leek wel zomer. Sorry, ik voel me enigzins schuldig, ik heb gespijbeld maandag...het was ook zulk lekker weer....Wel een hoop gedaan afgelopen dagen. Zaterdag de nieuwe weekend tip voor aankomend weekend voorbereid, met leuke ideeen en beeldmateriaal. Vrijdag weer te lezen op deze blog en bij I love fashion News. Voor wie niet naar de IJ-hallen is geweest zondag... echt een aanrader! Ik had weer een hele goeie score aan stofjes.
Maandag in het Sarphatipark liggen dromen onder deze boom.
Ook stapels bladen mee om alvast ideeen op te doen voor deze week. Ik heb een opdracht gekregen om een tafelkleed te ontwerpen! Zo leuk, ik heb nog geen tijd gehad om ermee aan de slag te gaan maar mijn hoofd loopt over met ideeen.
Een impressie van mijn stoffenkast...iiieks...Dat wordt eerst opruimen en structuur in aanbrengen. Binnenkort meer verslag over het ontwerp van het tafelkleed.

(klik op het beeld om te vergroten)