weekend tip: de uitmarkt amsterdam

Dit weekend is het weer Uitmarkt in Amsterdam.
Met bekende artiesten als Wende Snijders, Acda & De Munnik, Alain Clark en Matt Bianco op de grote podia op de Dam, de Nieuwmarkt en voor Het Muziektheater.
De nationale opening van het culturele seizoen. In dit weekend laat van pop tot dance van theater tot cabaret zien wat ze het komende seizoen allemaal in petto hebben. Ga op ontdekkingstocht in theaters, concertzalen en musea; in herenhuizen, in tenten en op het water. Verken oude en nieuwe podia en laat je het weekend van 28 t/m 30 augustus meevoeren door de artiesten van vandaag en morgen. De Uitmarkt is dé plek om zin te krijgen in het nieuwe seizoen. Zie de Uitmarkt voor het volledige programma!

einde zomerstop

Wat een heerlijke zomer!
Dit jaar hebben mijn lief en ik het eens wat dichter bij huis gezocht. Op verschillende plekken in de Ardennen enorm genoten van de rust, een boek en een wandeling in de prachtige natuur. Op de terugweg langs de gezusters Priem in Gent, waar ik mezelf heb getrakteerd op 10 rollen verschillende behangetjes..heerlijk! Helemaal bijgekomen en opgeladen voor een nieuw woonseizoen. Ik verheug me er enorm op. In september meteen van start met Inside Design van Elle Wonen in het Loyd hotel in Amsterdam. Gevolgd door de Woonbeurs in de Rai met natuurlijk de bekende woonhuizen van VT Wonen, Ariadne At Home en 101 Woonideeen. Altijd weer een grote verrassing wat ze deze keer voor stijlvolle ideeen hebben bedacht in en rond het huis. Vorig jaar was voor mij de grote verrassing o.a bij de stand van Eiffinger behang, waar een afbeelding, wandformaat, hing van de nieuwe behangserie van Pip Studio, begeleid door een geweldige collectie behangvarianten voor jong en oud. Leuk om te zien hoe goed dit merk zich ontwikkeld.
Ik kijk weer uit om leuke reacties en tips te mogen ontvangen voor Pimpelwitstyling. Veel plezier de komende tijd met nieuwe styling tips en trics! Groeten Marieke