weekend tip: Kloos Vintage


Dit weekend, 14 en 15 november, Kloos Vintage in het Westerpark in Amsterdam.
Een markt vol leuke vintage creaties, te zien, te voelen en natuurlijk te koop in de Zuiveringshal West.
Doe leuke ideeen op, laat je verrassen en inspireren. Er is een leuk programma samengesteld om deze markt sfeervol te begeleiden. Er is muziek en stand-up comedian acts. Neem je kapotte jasje mee en er wordt een nieuwe rits in gezet. Ook aan de kleintjes is gedacht. Zie de site van Kloos Vintage voor het volledige programma en de openingstijden. Het beloofd een leuk weekend te worden!

viva productie (3) thuis spa

Begin deze zomer heb ik met Brechtje meegewerkt aan de thuis spa productie voor deViva. We hadden een hele mooie lokatie, Spa Zuiver in het Amsterdamse bos. Wat een heerlijke plek om jezelf eens te trakteren op een dagje wellness.

Viva poductie geplaatst in nummer 30 '09
Fotografie:
Brigitte Kroone

kidscity 036

Kidscity 036, de afgelopen weken ben ik hard aan het werk geweest om dit allemaal te realiseren, met dank aan de fijne samenwerking met Kumpany is dit project een succes geworden.

Before...
After!

Er valt van alles te ondekken.
Van knusse hoekjes om lekker te loungen tot lange tafels om met z'n allen aan te werken.
Hier mogen de kindjes zelf het behang inkleuren. De tafels zijn op verschillende hoogten voor de verschillende leeftijden van de kindjes. Ontworpen en gerealiseerd door Paul Blom.

In ieder hoekje weer een andere verrassing. Van speelhuisje tot aan lekker krijten op de muur.


De wall of fame, hier mag iedereen zijn of haar foto ophangen en tevens ook de jassenhoek.
Een veelbelovend project Kidscity 036, Pimpelwit in samenwerking met Kumpany, in opdracht van Unibail-Rodamco, is vandaag officieel! Met een feestelijke opening opgeluisterd door Jumbo was het vanmiddag een gezellige drukte met vele blije kinder gezichtjes in het stadshart van Almere. Een mooie plek waar kindjes gratis leuke workshops kunnen doen.