tweet

Het nieuwe ontwerp van mo man tai heet 'tweet'- voor liefdesberichtjes. Iedereen houdt ervan een briefje te krijgen van een geliefde, zeker op deze originele, mooi ontworpen wijze.
Wat mij betreft zeker niet alleen voor liefdesberichtjes maar ook leuk om te sturen naar een vriend of vriendin. Ik ben best nog van de oude stempel met ansichtkaarten en gezelligheid met de post. Dat blijft iedere keer weer een verrassing en toch niet te vergelijken met een felicitatie via sms e.d?! Mooi ontwerp van mo man tai.

zwaar tafelen

Deze beelden werden naar mij opgestuurd door Frank en Martijn van Zwaar Tafelen, wauw wat een mooi ontwerp. Die zie ik ook wel in mijn tuin staan...

Eettafels zijn er in alle soorten en maten. Sommige tafels vrágen bijna om eindeloos lang (na)tafelen met vrienden of familie, zoals de bijzondere, met de hand gemaakte tafels van Zwaar Tafelen. De tafels worden gemaakt van Europees eiken en zijn met hunauthentieke, levendigeuitstraling ware eyecatchersin het interieur.

Wat voor Zwaar Tafelen eigenaren Frank van Reij en Martijn Reddering als hobby begon, is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel bedrijf. Van Reij vertelt: “Ik kreeg zoveel enthousiaste reacties op mijn zelfgemaakte meubels, dat ik twee jaar geleden besloot er mijn beroep van te maken. Samen met Martijn Reddering heb ik Zwaar Tafelen opgericht. Wij delen dezelfde passie en liefde voor het vak. Onze hobby is ons werk geworden.”

Alle tafels worden ontworpen en vervaardigd in het eigen atelier in Amersfoort. “Het voordeel van een eigen atelier is dat we precies kunnen voldoen aan de wensen van de klant”, aldus Reddering. Wij maken de tafels precies op maat, in de gewenste afmeting en kleur. De tafels worden gemaakt van karakteristiek eiken. Noesten, scheuren en naden horen daarbij.

house of dots

Wat een heerlijk weer dit weekend. Ik heb meteen zin in een nieuwe jurk en dan helemaal zo’n leuk exemplaar van House of Dots. Ik heb Hester en Marielle voor het eerst ontmoet op Flavoriteslive, maar wist natuurlijk al lang van hun bestaan af. Toen nog hoogzwanger, de rede dat ik nog geen exemplaar in mijn kast heb hangen, maar nu weer ‘bijna’ helemaal in shape staan deze ’vintage in een nieuw jurkje’ bovenaan mijn verlanglijstje!

Leuk om te vermelden is dat House of Dots nu ook een webwinkel heeft. Dus ook voor mensen die niet in de buurt van Amsterdam wonen, of willen wachten tot een volgend evenement om deze meiden in levende lijve te ontmoeten… sla uw slag! De bijzondere jurken, met namen als Dotty Cupcake, Lola Picnic en Lovely Molly, zijn geschikt voor allerlei gelegenheden. De illustraties spreken voor zich ;)

Het past helemaal in de stijl van Pimpelwit en nostalgie is ook echt iets van nu. We steken onze kinderen in retro printjes, smullen van zelfgemaakte appeltaart en kijken naar de serie Mad Men, die zich afspeelt in het New York Cityvan de vroege jaren zestig. Ook in de modewereld zien we regelmatig kleding met een knipoog naar vroeger. Vintage kleding in een nieuw jasje is helemaal in. Dit zie je ook terug in het interieur. Nostalgisch met een knipoog. Verzorgd, gestyled, het stoffige image is er helemaal af.

Zo zie ik mezelf wel achter de kinderwagen!

hij is er!

Hij is er! Ik heb even de tijd genomen om deze enorme happening een plekje te geven. Wat bijzonder en heerlijk zo'n klein mannetje in mijn leven. Voor even was mijn leven als styliste heel ver weg. Maar ik ben er weer en heb er zin in! De eerste opdrachten voor na mijn 'zwangerschapsverlof' (als freelance bestaat dat helemaal niet...) zijn gepland en tussen de voedingen/poep luiers/knuffels en wandelingetjes door ben ik alweer druk doende met de voorbereidingen hiervan.
Een gezin, heerlijk maar wel even wennen hoor. Strakke planning is mijn nieuwe motto anders komt er niks meer van creatieve aspiraties terecht.
Iedereen bedankt voor de post die ik heb ontvangen, e.e.a. zal binnenkort geplaatst worden.