evenementen styling


Het was weer 'Delicious time'. Deze keer mocht ik naar Antwerpen voor het magazine Delicious. Zij waren een onderdeel van het evenement Antwerpen kookt. Voor dag en dauw ben ik afgereisd naar deze mooie stad en bijzondere lokatie. Om een beeld te geven van de sfeer van de stand van start to finish, hier een paar beelden.
Zo trof ik de stand aan, leeg op een pallet met 2000 magazines na. De koerier was nog onderweg met het interieur en decoratie. Na een dag flink doorwerken was dit het resultaat:


STYLING EN FOTOGRAFIE: PIMPELWIT

binnenkijken bij een styliste (3)


Deze beelden zijn een onderdeel van een binnenkijker van ons huis in Amsterdam. Wat een zonnig en licht huis was dat. Een heerlijke plek midden in oud-zuid met om de hoek de Albert Cuypmarkt, het Vondelpark en het Museumplein...ik krijg bijna heimwee. Nee hoor, ik ben erg gelukkig met onze nieuwe plek, vooral de tuin voor en achter is geweldig in de zomer. Dit weekend waren we voor een bezoekje in onze oude buurt en dat is natuurlijk genieten, maar ook weer heerlijk om ons nieuwe dorpse straatje in te rijden. Ik ben wel erg blij met deze prachtige serie als herinnering aan ons leven in de stad. Gefotografeerd door Anouk de Kleermaeker en binnenkort te zien in 101 woonideeen.STYLING: Marieke van Proosdij (PIMPELWIT)
FOTOGRAFIE: Anouk de kleermaeker