de eettafel

We hebben een nieuwe eettafel. Een hele mooie lange, smalle houten tafel. 2.55- 0.75 cm. Ik ben er helemaal verliefd op. Alleen een andere tafel betekend ook een andere sfeer, kleur, opstelling, aankleding, styling...bent u er nog? Mijn vriend is al dagen geleden afgehaakt. Die denkt waar heb je het over? ;) Maar ik denk; wat nu? Ik heb net de banken in verschillende groen tinten geverfd, de kast afgekrabd. Dat werd toch wel weer heel veel groen bij elkaar. En nu heb ik een tafel met een lichtgrijs blad en wit onderstel, wat te doen?
Om wat inspiratie te krijgen hier een paar beelden van mooie tafels, met ieder een eigen sfeer en uitstraling.

Ik ga geloof ik voor een combinatie van al deze beelden. Maar eerst slaap ik er nog een paar nachtjes over voordat ik er spontaan een kleur op verf. Hout is misschien ook wel een optie..


Beeld via: DESIRETOINSPIRE

5 opmerkingen:

Julie Hendriks zei

haha, wat, hout??!! ik ken het..neiging om alles te beschilderen, ben benieuwd!

Rozalinde Innemee zei

Wij hebben ruim een jaar lang naar een tafel gezocht, de oude was te klein. Uiteindelijk hebben we de oude letterlijk in twee gezaagd en een groter blad opgeschroefd met de bedoeling 'tijdelijk', vind hem nu heel leuk. Oude poten, nieuw multiplex blad. Er komt geen nieuwe. Stoelen op de eerste foto vingen meteen mijn blik. Heel mooi! Groetjes, Rozalinde

Iris zei

Prachtige beelden. Ik houd ook van lange tafels; genoeg ruimte voor knutselen, spelen, lezen en uitgebreid eten. Voor mij moet het blad wel glad en dus een beetje aaibaar zijn. Succes met kiezen!

Laura zei

Mooie beelden! Ik geloof dat ik zo zou willen intrekken in foto vier. Ziet er zo mooi uit en die bomen die ik door het raam zie. Het zou zomaar 'mijn' huisje in het bos kunnen zijn ;-)

Leigha zei

Full of gorgeous inspiration. The third image...yum!

Leigha