salone del mobile milaan 2011

Vandaag bijna niet meer voor te stellen dat we afgelopen zaterdag, in de volle zon, op een terras in Oud-Zuid in Amsterdam zaten. Samen met vriendin Alice (bigbadwolff) een voorproefje op de zomer. Een heerlijk ontbijtje erbij en met de neuzen in de kaart van Milaan...iiii...Nog een dag of wat en dan start in Milaan de internationale designbeurs. En ik ga er heen! Een interieurproductie, afspraak met boekhouder, een uitnodiging van Ikea voor de 'open huis' presentatie, inpakken...wat neem ik mee?? en dan vertrek ik richting Milaan! Heb er zoveel zin in. Een paar dagen onderdompelen in interieur design van hoog niveau. Inspiratie opdoen, genieten en heel veel foto's maken!

7 opmerkingen:

vanbinnen zei

Wat een heerlijk beroep heb jij toch, ben jaloers hoor! Doe binnenkort examen in kleur- en verkoopstyling bij het IVB maar heb nog veel te leren en te ontdekken!

SpdZ zei

Oh wow, wat klinkt dat geweldig! Ik ben ook jaloers op je fantastische beroep!!
Ben benieuwd met wat voor mooie foto's je terug komt ;)

Marieke zei

ik geniet er ook iedere dag van!

MondaysMilk zei

Wauw! Plezier!

noflik nifelje zei

Ziet er goed uit! Veel plezier en succes in Milaan!
*noflike*dag Petra

OrangeFarmhouse zei

wat een heerlijk vooruitzicht! en wat fijn dat wij mee mogen genieten van de foto's... toch?
:-) geniet er van!

Kitty de Winter zei

Leuk dat je naar Milaan gaat! Veel plezier en natuurlijk wens ik je bergen inspiratie toe... maar dat kan niet missen. Heb je nog een leuke borrel ergens in Milaan, van een leuke italiaanse ontwerper of moet je dat nog even regelen...