woonbrochure Feelings najaar 2012

Met veel plezier lees ik via facebook alle updates van Ariadne At Home over alle vorderingen met het woonbeurshuis. Ik ga de komende maanden woonproducties voor dit blad maken en voel me al helemaal part of the family! ;)
Om in de sfeer van de september woonmaand te blijven, de Feelings woonbrochure najaar 2012 
ligt ook weer door het hele land bij verschillende woonwinkels.
Weet je nog, met 28 graden eind mei, waren we aan het werk voor deze woonbrochure
Hier het resultaat.

FOTOGRAFIE: PETER DE RONDE (ZEBRA STUDIO)
STYLING: MARIEKE VAN PROOSDIJ

pimpelwit product- shopping bag

Er wordt hard gewerkt in de Pimpelwit studio. Met een aantal ideeen liep ik al een tijdje rond. Zoals deze shopping bag. Dubbelzijdig te gebruiken. Ideaal voor een boodschapje op de markt en klein op te vouwen voor in je handtas. Persoonlijk heb ik altijd een shopping bag bij me in mijn handtas. Ik heb zo'n hekel aan een berg kleine tasjes, vaak met lelijke opdrukken van de desbetreffende winkel. En niet te vergeten ook nog eens slecht voor het milieu al die tasjes verspilling.
SHOPPING BAG 30-35 CM € 14,95
via info@pimpelwit.nl

Van jongens tot meisjeskamer

Kleine meisjes worden groot. De tijd is aangebroken dat onze dochter overgaat van wiegje naar ledikant...Dit weekend hebben we hard geklust om het kamertje wat meer girly te maken. Met een lekker fris behang van Room Seven en een leuke muursticker speciaal gemaakt door BigBadWolff voor onze dochter, kwamen we al een heel eind. Het ledikantje hebben we met verf afbijt bewerkt en na heel veel schuren kregen we deze verweerde look. 
VOOR                                                                                                        NA

Tip: De retro kapstok voor boven het bedje. Door leuke persoonlijke spulletjes hier op te leggen en aan te hangen, beperk je jezelf een beetje tot een plek met dingen. Het sluipt er snel in dat een kinderkamer helemaal vol gehangen wordt met spullen. Leuker is om een centraal punt te creeeren met een paar mooie eye catchers.