Planten in huis

Met een wagen volgeladen met planten van de veiling in Aalsmeer kwam ik bij de lokatie aan... In zo'n mooi, stijlvol huis was het een uitdaging om met groen een sfeervolle aanvulling te maken op het geheel. Het resultaat was verrassend! Zie het januari nummer van Buitenleven voor leuke tips.
PUBLICATIE : BUITENLEVEN NR 1 2013
FOTOGRAFIE : RENE GONKEL
PRODUCTIE EN STYLING : MARIEKE VAN PROOSDIJ
ASS.STYLING : SUZANNE IDZINGA

D.I.Y : Opbergdozen

Ken je dat, al die spullen overal in je huis van de kindjes? Nog even en je hebt een soort peuterspeelzaal thuis met bergen auto's en treinen en duplo. Nog niet te beginnen over kookstelletjes en barbiepoppen. Zaak dus voor een opbergsysteem. Zie Ouders van Nu voor het stappenplan.
PUBLICATIE : OUDERS VAN NU NR 12 2012

FOTOGRAFIE : HENK TREUR
PRODUCTIE EN STYLING : MARIEKE VAN PROOSDIJ

nieuw jaar


Pimpelwit heeft een top jaar achter de rug!
Er was een hoop ontwikkeling op creatief en persoonlijk vlak. 2012 stond de eerste 4 maanden in het teken van mijn 2de kindje. We hebben een prachtig lief meisje gekregen. 
Na deze 4 maanden heb ik hard gewerkt en alle zeilen bijgezet om als freelance werkende moeder weer vol mee te kunnen draaien als styliste. Dit is beloond. Ik werd weer benaderd door bekende opdrachtgevers en er kwamen ook een aantal nieuwe uitdagingen bij. 
Genoten heb ik van alle inspirerende opdrachten. Met een goed gevoel kan ik 2012 afsluiten. En met veel plezier kijk ik uit naar het nieuwe jaar met nieuwe uitdagingen en inspirerende samenwerking met opdrachtgevers, redacties, fotografen en stagiaires. Ik heb leuke mensen leren kennen en hoop komend jaar weer inspirerende mensen te gaan ontmoeten.

Iedereen bedankt voor de fijne samenwerking, de mooie opdrachten, de vertaling van mijn styling in mooi beeld, een luisterend oor...en natuurlijk het blijven volgen van mijn blog en alle ontwikkelingen!
Ik wens ieder een fantastisch en creatief 2013 toe.

We gaan elkaar weer zien in het nieuwe jaar!

Warme groeten,
Marieke

Pimpelwit is ook te volgen via facebook, leuk als je deze pagina wil liken!

BEELDEN VAN VERSCHILLENDE GEBEURTENISSEN, INSPIRATIEBEELD EN PRODUCTIEBEELD 
DIE IN 2012 EEN BETEKENIS OP WERK EN PERSOONLIJK VLAK HEBBEN GEHAD.